Was de courgette, droog hem, snijd de einden weg en rasp het
vruchtvlees.
Druk de courgette in een doek uit en meng met zout, peper en
de kervel.
Meng het ei en de maïzena en roer dit door de
courgette.
Vorm 4 koeken van het courgettemengsel.
Haal de basilicumblaadjes van de stelen, houd enkele blaadjes
apart, hal de rest van de blaadjes en meng ze met de
crème fraîche.
Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de haringfilets van de graat.
Halveer de kerstomaatjes.
Laat de boter in een koekenpan heet worden en bak de
courgettekoeken hierin aan iedere kant 2 minuten.
Leg op ieder bord 2 courgettekoeken, 2 opgerolde haringfilets,
2 halve kerstomaatjes en 1 eetlepel basilicumsaus en garneer
met de apart gehouden basilicum.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |